Monteverde
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
05 September 2010 | Costa Rica, Monteverde
Gisteravond zijn we met de hele groep wezen eten in de buurt van het hotel.
Dat viel jammer genoeg wat tegen. Maar ja, je kunt niet alles hebben.
Vanmorgen na het ontbijt met de bus naar Monteverde. Een erg mooie route waar we ook divrse fotostops hebben gehad.
´s Middags zijn wemet een aantal naar een kikker- en paddencentrum, maar dat was niks, zonde van de $12,
Alleen teruggelopen en ik was net voor de stortbui binnen, de rest kwam dus later en zeiknat binnen.
Later vanavond zouden we een nachtwandeling door het nevelwoud maken, maar het bleef maar regenen. Dus dat gaan we morgen doen.
Wel vanavond heerlijk gegeten en omdat het weer droog was, terug de berg op, gelopen naar het hotel.
Ik krijg weer conditie.
Morgen gaan we beginnen met de canopy toer, zeg maar tokkelen door de kruinen va het woud. Detien trajecten, de langste 1000 meter.
Daarna gaan we door de kruinen van het woud lopen, zo´n 30 a 40 meter bove de grond.
En nu maar hopen, dat het droog is.
05 September 2010 - 06:23
Onno:
Volgens mij begint Fiat Bijker weer in Mepel ! Fijne vakantie verder. Gr. Onno -
05 September 2010 - 07:49
Daan:
He Henk alias wereldreiziger,ben erg benieuwd hoe het tokkelen wordt! Hoop dat je in ieder geval de rest van de reis beter weer hebt. Ik ben ooit gaan tokkelen in Guatemala door het regenwoud en was echt super gaaf! Heel veel plezier en geniet ze! Groetjes Danos -
05 September 2010 - 22:07
Henk:
Ja, Onno, klopt, ik heb er al een brief van gehad.