Boswandeling
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
09 September 2010 | Costa Rica, San José
Eigenlijk is het een vulkanisch actief gebied, waar modderpoelen en plasjes borrelen door de thermale activiteiten.
Je loopt een rondje van ca. 3 uur.
Iedereen loopt dus weer achter elkaar aan, dus met mij waren er nog wat mensen, die dat niets vonden, dus hebben wij de route in tegengestelde richting gelopen.
Het was een bijzonder mooie omgeving en we hebben ook ruim te tijd genomen om de omgeving te bewonderen. Onderweg nog best wel leuke beestjes tegengekomen, watervallen, beekjes, die we moesten kruizen, omhoog en omlaag, kortom een avontuurlijke wandeling.
Onze bus zou precies om 12 uur vertrekken en jullie raden het al, we waren niet op tijd.
Terug bij de start bleek de bus vertrokken, zodat wij genoodzaakt waren een taxi terug te nemen. De bus bleek 5 minuten voor onze aankomst vertrokken.
In het hotel aangekomen een duik in het zwembad genomen en daarna een warme douche.
Nu verder een beetje nietsdoen en straks aan tafel.
We zitten midden in de middle of nowhere, ergens anders heen kan ook bijna niet.
Morgen weer een reisdag en daarna weer een excursiedag.
Gr. Henk
11 September 2010 - 14:36
Onno:
Alonso op pole in Monza !!!