Een paar dagen op pad
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
23 Juli 2007 | Madagascar, Antananarivo
Een heel leuke lokatie, met leuke huisjes tegen de berghelling aan.
De volgende morgen vroeg op, maar het regende flink. Programma is programma, dus op pad met de bus, naar het beginpunt en met een gids het bos in.
Ondanks de voortdurende regen, hebben we toch de vijf verschillende lemuren kunnen spotten. Heel apart deze dieren en erg mooi om te zien.
,s Middags nog naar een eiland geweest, waar de lemuren wat tammer waren en deze ook op je schouder gingen zitten.
De volgende morgen weer in de bus en een lange reis voor de boeg naar Antisabrie.
Gisteren ook hier en met de bus naar een kratermeer gereden en natuurlijk naar boven gesjouwd en helemaal rondgelopen.
Een erg mooi uitzicht.
Een aparte traditie hier is het herbegraven van overledenen. Gistermiddag waren we in de gelegenheid zo'n happaning mee te maken. De procedure neemt drie dagen in beslag, waarbij de overledenen uit het graf wordt gehaald, voorzien wordt van nieuwe kleren en met muziek en dans gaat ie dan weer de kist in en het graf wordt weer dichtgegooid. Velen van ons voelden zich niet geheel op ons gemak, maar we mochten ook gewoon foto's maken.
Vanmorgen dus nog even vrijaf en rond de middag vertrekken we weer.
Het is hiet geen Nw Zeeland, het aantal internetcafe's is wat beperkter.
Groeten uit Madagascar.
23 Juli 2007 - 08:45
Liesanne:
Wauh zeg, wat een super ervaring. Gedver, dat lijk ziet er dan niet echt lekker uit lijkt me. Hoe waren de Indri's? Veel reisplezier en tot gauw.
x Liesanne -
23 Juli 2007 - 12:01
MAPA:
Leuk bericht het is wel heel toevallig maar in de reiskrant van de telegraaf stond een eender verhaal -
26 Juli 2007 - 17:00
Onno:
Hoi Henk, Rasmussen is uit de tour! Hij had gelogen over verblijf toen hij onvindbaar was voor controle's. Het gerucht gaat dat hij Herbalife had geslikt ! Veel plezier verder ! Gr. Onno -
03 Augustus 2007 - 21:07
MAPA:
Is je postbus weer leeg inmiddels het bericht opnieuw verzonden.