Terug in Tarananariva (Tana)
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
03 Augustus 2007 | Madagascar, Antananarivo
Daar sliep iedereen in een huisje aan de beek, behalve de mensen (2) die 400 EUR hadden betaald voor eenpersoons accomodatie. Ad en ik hadden elk een kaner in het nonnenklooster en de jongste non leek minimaal 80. Daarna de bergen in, waar we de volgende dag een wandeltocht hebben gemaakt van 7 uur.
Na nog wat omzwervingen uiteindelijk in Isalo gekomen, waar ik zelfs een tocht van 8 uur heb overleefd. De conditie neemt dus toe.
De afgelopen dagen bij het strand gezeten en ook mooie wandelingen genaakt.
Vanmiddag aangekomen in Tana, waar we morgenvroeg om 6 uur weer wegvliegen, nu richting noorden.
Internetfaciliteiten blijven beperkt.
Groeten van Henk
03 Augustus 2007 - 15:24
Janette:
maar goed dat je geregeld op vakantie gaat om de conditie bij te houden, mooie bijkomstigheid.Klinkt alles leuk, veel plezier nog.janette -
03 Augustus 2007 - 15:46
Liesanne:
Wat een drukke bedoening.Jeetje, het weer wordt hier nu wat beter. Veel regen gehad net als jij.Nou, ben je al afgevallen na al dat wandelen? Zaterdagnacht gaan wij op vakantie. We komen de 25ste terug. Veel plezier nog Henk.
xxx Liesanna -
06 Augustus 2007 - 04:56
Ron:
Daarom noemen ze het ook regenwoud....
Na al dat wandelen kom je straks terug aals jonge god ! Dan mag je van de baas helemaal niet meer langs de weg werken vanwege het file gevaar.. ( Blonde dames..) Het gaat je goed, prettige voortzetting -
06 Augustus 2007 - 19:23
Robert En Mabel:
Ha die henk,
alles oke daar, zo te lezen wel. Dat wat oudere lichaampie is dus weer aardig in beweging. Vast al weer heel wat plaatjes geschoten die we straks wel weer zullen zien. In meppel ook alles oke. Lekker weekend gehad met de boumannechies. De heren zijn weer thuis en de dames en kids vertoeven nog op het mooie dorp van juliana. Tot gauw.
De dekkertjes.