Weer thuis
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
05 Januari 2015 | Nederland, Meppel
De veiligheidschecks waren heavy. Tot drie keer toe werd alles gecontroleerd en daarbij moest ik mijn aansteker inleveren. Lekker belangrijk.
Op de heenweg was het met de KLM zeven uur vliegen naar Delhi, Delta zou er vanuit Bombay 11½ uur over doen. Andere route.
Een wat ruimere plek zat er niet in, de hele tijd krap zitten en met Delta Airways wil je eigenlijk niet vliegen.
Ongeïnteresseerd personeel, sommige stewardessen konden qua heupbreedte net door de gangpaden komen en constant met die karretjes tegen je knieën aanknallen.
Nadat de karretjes tot stilstand waren gekomen, kon ik mijn benen in het gangpad kwijt en ook de ogen sluiten.
Op Schiphol aangekomen, bleek mijn bagage niet gearriveerd te zijn. Nog een reden om Delta te mijden. Er bleek overgewicht qua belading en toen hebben ze zo maar besloten om er een aantal bagagestukken er weer uit te gooien. Die van mij dus ook.
Aansluiten in de lange rij bij de servicebalie van de KLM en een uur later waren de formaliteiten geregeld.
Daarna 123-parking gebeld en die kwamen me weer keurig ophalen en ik werd weer bij mijn auto afgezet.
Bij Harderwijk even naar de Mac voor een stukje onvervalst rundvlees, heerlijk.
De reis was hartstikke mooi. Een goede afwisseling tussen cultuur en natuur en ik mag me gelukkig prijzen, dat ik zo vaak tijgers gezien heb.
Met name Kanha was in dat opzicht een hoogtepunt.
06 Januari 2015 - 18:30
Peter:
Mooi dat je weer thuis bent Henk, kom maar snel een biefstuk eten in Driebergen, en gelukkig 2015! Groet Peter