Nog steeds in Bahir Dar
Blijf op de hoogte en volg Henk
23 Augustus 2012 | Ethiopië, Bahir Dar
Dat resulteerde in het feit, dat de gids geen vervoer had en dat ik met het busje van de lodge naar het vliegveld gebracht zou moeten worden.
We zouden om half acht vertrekken en hij was er om 07:28 uur. Maar toen moest hij alles nog regelen. daar kwam bij, dat i.v.m. het overlijden van de president hier, er allemaal optochten waren vanochtend. Hij wist dat allemaal wel, maar is veel te nonchalant met de situatie omgesprongen.
Om een lang verhaal kort te maken, we waren te laat om in te checken.
Dus uiteindelijk onverrichte zake weer terug naar het hotel.
Ik wilde wel met een taxi naar Addis, maar dat vond Travel Ethiopia niet goed en die hebben mijn vlucht omgeboekt naar vanavond. Mijn vertrouwde chauffeur heb ik al de telefoon gehad, die wacht vanavond in Addis op mij, om me naar m'n hotel te brengen.
Wat een eikel he en dat heb ik hem ook goed verteld. De hele situatie, zoals die ontstaan is, is compleet aan hem te wijten.
Maar goed, ik kan er niets aan veranderen en ik heb van de nood maar een deugd gemaakt en heb een taxi gehuurd en heb me overal heen laten rijden. Ook wel eens lekker, zonder gids op pad.
Kom net terug van een bezoek aan het paleis (voormalig) van Haile Selassie. Een enorm landhuis boven op een heuvel en de Blauwe Nijl overkijkend. Ik had net een foto gemaakt, stond er al een gewapende guard naast me, maar er gebeurde verder niets.
Om 21:00 uur vlieg ik vanavond, morgen direct verder naar het zuiden. Het is daar droog en ruim 35 graden.
23 Augustus 2012 - 21:03
Riette:
Wat een avonturen en verhalen allemaal weer. Erg leuk om te lezen....
We zijn inmiddels in Vilnius aangekomen en zijn nu ons reisverslag aan het maken. Tsja, niet iedereen is zo actief met verslagen schrijven....
Veel plezier de rest van de vakantie. !