En weer thuis
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
24 Juni 2017 | Nederland, Meppel
Toevallig was er al iemand op het parkeerterrein, die de auto aan de inname-inspectie onderwierp.
Het was niet aan de collega Albanese automobilisten te danken, dat de auto schadevrij is gebleven.
Echt, ik heb mensen nog nooit zo slecht auto zien rijden. Echt als ze op de snelweg rijden en ze voelen een aandrang van urinedruk op de blaas, wordt de auto gewoon stilgezet. Dat er niemand meer omheen kan maakt blijkbaar niet uit.
Verkeer op een rotonde heeft volgens de bebording voorrang, in de praktijk werkt het precies andersom.
Ruim de helft van de auto's op de weg is van het merk Mercedes. Oudjes en (gestolen?) nieuwere.
Het afgiftepunt voor de bagage was nog niet geopend, maar een naastgelegen balie wel en daar even geïnformeerd of ik bij de nooduitgang kon zitten. Dat bleek geen probleem, kostte € 35,= .
Ook geen probleem. Na de bagageafgifte, moest ik even terugkomen voor de betaling en zo geschiedde.
Ik had drie meter beenruimte!
Met een vertraging van een half uur, vloog ik naar Rome. Daar moest ik ruim vier uur wachten, maar daar is van alles wel te zien.
Ondanks dat ik in Hal B een Mac ontwaarde, heb ik toch weer gekozen voor iets Italiaans.
Op Schiphol verscheen mijn bagage als één van de eersten dit keer en de bus, die me terugreed naar mijn auto, was er ook al binnen vijf minuten, zodat ik iets over negen uur al in de auto zat.
Tot zo ver dit weekje Albanië.
25 Juni 2017 - 12:20
PETER:
Ha Jenk, dank voort je verhalen en weer welkom terug!
Groet
Peter