Laatste dag Malaga
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
02 Juni 2019 | Spanje, Málaga
Vanmorgen dan weer eens in het hotel een ontbijtje gehad en dat is hier prima voor elkaar.
Daarna even gevraagd, of ik een uurtje later uit mocht checken en dat mocht.
Ik heb dus nu nog een half uur.
Over een uur staat de taxi voor de deur, om me weer naar het vliegveld te brengen.
Vanmorgen heb ik nog een wandeling gemaakt eigenlijk om het centrum heen.
En de cirkel buiten het centrum om, is slechts een kwartier lopen, maar uiteindelijk kwam ik wel weer in het centrum uit. Het Alcazaba kasteel vanuit een andere hoek gefotografeerd, de botanische tuin, net achter de boulevard, doorgelopen en zo kwam ik nog in aanraking met een wandeltocht voor vrouwen, waarvoor een deel van de wegen in het centrum waren afgesloten. Het ging volgens mij niet over de pensioenleeftijd.
Bij de Starbucks koffie gedronken, en als laatste het museum voor religieuze kunst doorgelopen. Dat was dat gelige gebouw naast de kathedraal.
Samenvattend kan ik rustig stellen, dat Malaga een leuke bestemming is voor een aantal dagen. De hoogtepunten zelf zijn makkelijk in twee dagen te doen, maar in de omgeving zijn ook genoeg hoogtepunten te vinden, zoals Granada, Caminito del Rey en als je tijd hebt, de grotten van Nerja, ten oosten van Malaga.
Binnenkort start een nieuw reisavontuur, ik houd jullie op de hoogte.