Wachten op de huurauto
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
15 Augustus 2013 | Chili, San Pedro de Atacama
Om half elf nog niks, dus maar gebeld met Hertz, maar daar nam niemand op. Nou had ik ook een noodnummer van Protours, de agent hier in Chili, namens Askja Reizen.
De man gebeld en even later belde hij terug, dat de auto tussen half twaalf en twaalf present zou zijn.
Een kwartier geleden, kwam er zowaar iemand van Protours langs met de mededeling, dat het wel half twee kon worden.
Hij is hier dan weer, om de overdracht van de auto in goede banen te leiden.
Aardige vent, want hij heeft me ook nog even de mooiste route naar Iquique uitgelegd.
Zulke dingen kunnen in landen zoals Chili nou eenmaal gebeuren.
Tot nu toe liep alles volgens planning, nu even niet.
De afgelopen avonden met en Australiër gezeten. Aardige vent en gisteravond vertelde die, dat hij een priester was. Nog niet zo lang, maar toen ik vroeg hoe hij er zo bij kwam om op latere leeftijd zo'n stap te nemen kwam er een heel verhaal.
Wild leven gehad. Zijn hele leven liet hij mij zien aan de hand van allemaal foto's uit zijn leven en daaruit volgde na een uur zijn conclusie, priester te worden op z'n 40-ste.
Schitterende kerel en Annet, hij komt ook uit Sidney.
Vanmorgen kwam ik hem ook nog even tegen, volledig gekleed als priester, was ie onderweg naar het kerkje hier in San Pedro.
Ik pak nog maar even een bakkie, wachtend op mijn huurbakkie.
Henk
15 Augustus 2013 - 19:54
Henk Hamminga:
Het is nu twee uur, de auto is er bijna.